Magazin

SVE ŽELJE SU MI SE OSTVARILE UZ POMOĆ 1 STVARI: Evo kako da u životu dobijete više

Svedoci smo izazovnog vremena koje nas testira. Svaki dan smo na novom testu, pred novim izazovom, a planovi se odlažu.

Neki dani nam izgledaju kao da se čitav Univerzum urotio protiv nas, umesto da je tu, da nam da podsticaj i čuva leđa.

Najjača stabla se ne lome koliko god oluje bile jake. Njihovo korenje ostaje čvrsto u zemlji, ma koliko se grane kidale i pomerale. Drvo ostaje verno svom tlu, svojoj prirodi, svojoj snazi.

Koliko god udarci sudbine ponekad bili jaki, bolni i duboko zadirali u naše emotivne rane, važno je ne gubiti volju. Ostanite dosledni sebi i svojim željama, a za njihovo ostvarenje potrebna je jedna stvar – ZAHVALNOST.

Svemir je podešen tako da reaguje na pozitivnemisli i frekvencije. Ako stalno razmišljate na sledeći način:

“Prava ljubav me pronalazi…”

“Nikada neću napredovati na poslu…”

“Mislim da nikada neću imati priliku da platim sve račune i dugove…”

“Neću uspeti da zaradim dovoljno…”

“Stalno ću biti pod stresom…”

Kada ste optereći ovakvim mislima koje vam se motaju po glavi iz dana u dan, onda budite uvereni da svemir ne radi protiv vas, već sami radite protiv njega i protiv sebe.

Nije potrebno da negujete lažni optimizam, da forsirate sreću i silite sebe a pozitivne misli, potrebna vam je samo 1 stavr – ZAHVALNOST.

Umesto da sebe opteretite neprijatnim i negativnim mislima, svakog jutra i svake večeri se zahvalite za ono što već imate i dobićete više.

Ako se fokusirate na ljubav, zahvalite se na svim dosadašnjim iskustvima, bilo da su ona dobra ili loša, jer su vam u život donela važne lekcije, uspomene i osećaje. Zahvalite se za svaki novi susret, leptiriće u stomaku i za svaki romantični pogled.

Ukoliko želite da napredujete na polju karijere ili finansija, zahvalite se sebi i svemiru za svaki dosadašnji napredak, svaku ideju i završen projekat, kao i za svaku naučenu lekciju i novu mogućnost u svom radnom iskustvu.

Najvažnije, zahvalite se za svoje zdravlje, zagrlite sebe, dodirnite mesta koja su vas bolela i naglas recite – “Zahvalna sam što me više ne boli i što sam savršeno zdrava“.

Ne zaboravite svakog jutra da se zahvalite višoj sili što ste ugledali novi dan, napravili još jedan udah i doživeli još jedno čarobno jutro u svom životu.

Kada usvojite praksu zahvalnosti, vaše želje će početi polako, jedna po jedna da se ostavruju.

(Lovesensa)