Magazin

SVAKO OD NAS OD UNIVERZUMA DOBIJA OVE DAROVE

Saznajte koje darove smo na rođenju dobili od Univerzuma – retko ko ih aktivira sve, a mogu vam promeniti život!

Svi smo rođeni sa određenim moćima koji nam mogu pomoći da poboljšamo život, stvaramo čuda i živimo punim potencijalem. Ipak, mnogi od nas te sposobnosti i talente nažalost ne iskoriste, ostavljaju ih da čame u dubini naše duše i plašimo se da ih aktiviramo i iskoristimo.

Evo koje sve darove dobijamo na rođenju, ali ih retko kada iskorisimo:

1. Unutrašnji glas

Često čujemo glas u našim srcima i dušama ili čak svesno odlučimo da ga ignorišemo. Ako se odvojimo od briga, stresova i utišamo unutrašnjeg kritičara, možda ga čujemo, a on nam može otkriti nešto veliko. 

2. Unutrašnji mir

Prostor u kome uvek možemo biti potpuno mirni uvek je u nama – ako sebi to dopustimo. Sve što tražimo možemo pronaći u sebi. Uvek možemo izabrati da iz svog života izbacimo ono što nam donosi nemir. Naš unutrašnji mir je naš sveti prostor koji moramo ponovo otkriti.

3. Zadržite dah

Kada zadržavamo dah, pomažemo nervnom sistemu da se smiri. Ako duboko udahnemo i polako, svesno izdahnemo, i radimo ovo 10 sekundi, aktiviraćemo centre u telu koji su odgovorni za opuštanje tela i uma.

4. Sposobnost neverbalne komunikacije

Možemo se povezati jedni sa drugima na višim nivoima, gde lako možemo komunicirati i bez reči – ako slušamo jezik svog srca. Najbolje je da vežbate neverbalnu komunikaciju u već formiranim i jakim vezama kao što su partnerski i porodični odnosi.

5. Velikodušnost

U životu postoji zakon davanja i primanja. Ako nešto damo ne očekujući ništa zauzvrat, širimo ljubav i sigurno ćemo dobiti dobre stvari natrag. Kada dajemo, povezujemo se sa svojom dušom, ali kreiramo kontakt i sa drugim dušama. 

6. Intuicija i donošenje odluka

Naša duša zna šta je dobro za nas, samo je moramo slušati. Poverenje u unutrašnji glas ili šesto čulo nas vodi u pravom smeru. Intuicija nam može poručiti šta je u redu, a šta treba da izbegnemo. Ako joj verujemo, možemo lakše doneti odluke.

7. Smisao za humor

Smeh je najbolji lek koji jača imuni sistem i unosi dobro raspoloženje u naš život. Nikada ne treba zaboraviti na humor. Širite radost uvek i svuda, smejte se, radujte i šalite kada god je to moguće.

8. Kreativnost

Kada smo kreativni, ne samo da pomažemo sebi, već širimo pozitivnu energiju u svoje okruženje i u Univerzum, stvarajući tako lepši svet. Kreativna energija im neverovatnu vrednost i podstiče nas da postanemo najbolja verzija sebe. 

Izvor: Sensa