Magazin

Slučajni događaji ne postoje!

Slučajnost – to je pseudonim Boga, kada on ne želi da se potpiše svojim imenom​U Univerzumu postoji mnogo nevjerovatnih načina da se spoje ljudi.

​ U potrazi za odgovarajućim mjestom stanovanja, poslom ili životnim partnerom, mnogi idu daleko. A u isto to vrijeme iza kulisa svjetske scene radi organizacija, koja stvara za nas savršene veze. To je Kosmički Centar Upravljanja Slučajnostima.

​Slučajni događaji ne postoje. Slučajnost – to je čudesan događaj, čiji je tvorac Bog, koji ne želi da se projavi. U planovima Boga slučaj ne igra nikakvu ulogu. Sve što se pojavljuje u tvom životu, rezultat je tvojih namjera i misli.

Kad se trudiš da ispuniš želje svog srca, znaj da su Univerzumu poznate sve tvoje namjere. On organizuje događaje u tvom životu. Bog ima tvoju adresu, i svaka tvoja odlučna namjera unosi se u Veliki dnevnik. 

Radi sam sve što je u tvojoj moći, bez stresa i panike, a detalje prepusti Kosmičkom Cenrtu. 

Kada čovjek čini sve što može da ostvari svoje namjere, a zatim se oslanja na pomoć razumne nevidljive sile, dešavaju se velike stvari. Moli se, planiraj, podešavaj i radi sve što možeš … i onda pusti da sve ide svojim tokom – tvoja sposobnost da otpustiš biće podjednako važna kao i molitva.

Svako, koga sretaš na svom putu – je lik iz tvog scenarija. Tvoja jedina briga je da stalno usavršavaš scenario, da bi film ispao što bolji. Odgovornost za režiranje tvog filma je na tebi.

bebamur.com / pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *