Vesti

Simptomi duhovnog buđenja

Neki životni problemi nemaju rešenje. Njih ne možete izlečiti, jer oni nisu tu zbog toga, već da vas trgnu i nateraju da se probudite.

Šta je to duhovno buđenje?

Buđenje vaše duhovnosti znači aktiviranje senzora. Ovi senzori nam omogućavaju da primamo energiju i vibracije od svega što nas okružuje.

Duhovno buđenje je korak do razumevanja našeg istinskog postojanja. Ovde su neki od simptoma koje možete lako primetiti i razumeti ako vam se menja svest i prelazite u duhovno buđenje.

Vaš ciklus spavanja se promenio u poslednje vreme. Ako ste budni tokom noći, osećate se uvek umorno bez obzira koliko ste spavali. Poenta je da shvatite da možete i sa manje sna. Ovo možda zvuči neprirodno ali mnoga ozbiljna istraživanja su to dokazala.

Živopisni snovi odnosno lucidni snovi, govorimo o onim snovima koji deluju toliko stvarno da se jedva mogu razlikovati od realnosti. Mnogi ljudi uspevaju da kontrolišu šta sanjaju.

Samoća i samoposmatranje. Ne izlazi vam se onoliko kao što ste obično navikli.

Povećana intuicija. Uobičajeni intuitivni porast je situacija kada pomislite na određenu stvar i ubrzo je imatei ili mislite na neku osobu i ubrzo dobijete vesti od nje.

Vrtoglavica. Moglo bi biti da je vaše telo upravo prošlo kroz slom osećanja i nivo energije vam se vraća u ravnotežu.

Da li su vam neki od ovih simptoma poznati? Ako jesu, pripremite se za velike novosti: vi menjate svoj nivo duhovnosti put duhovnog buđenja. Bez brige, sve je pod kontrolom. Sve što treba da uradite je da verujete u sebe i preduzmete akciju.

(novodoba.org / pixabay)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *