DruštvoVesti

Serija “Porodica” izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama (VIDEO)

Nova mini-serija “Porodica” koja se od juče emituje na Prvom programu RTS-a i Superstar TV bila je najgledaniji sadržaj u Srbiji.

Serija o padu porodice Milošević sinoć je izazvala buru reakcija i na društvenim mrežama. Nakon što je prvu epizodu pogledalo 1.624.000 ljudi na RTS, uz udeo u gledanosti veći od 37 odsto, gotovo da nije bilo onih koji su ostali ravnodušni i nisu osetili potrebu da javno podele svoje stavove.

Već od uvodne špice prve epizode, utisci o seriji i likovima iz bliske istorije preplavili su internet. Komentari koje gledaoci i dalje, dan nakon emitovanja, ostavljaju na svojim profilima govore o glumačkoj podeli, sličnostima sa istorijskim likovima koji su u seriji prikazani, dijalozima i samim događajima u koje nas uvodi prva epizoda.

Nastavak političkog trilera o poslednjim danima pred hapšenje Slobodana Miloševića očekuje građane večeras od 20.50 sati. Seriju Porodica emituje se svake večeri u istom terminu do petka, kada je na programu veliko finale.

Serija ima pet epizoda. Dramska je interpretacija događaja, zasnovana na poznatim činjenicama, autentičnim snimcima, javno dostupnim informacijama i svedočenjima onih koji su bili prisutni. 

Boris Isaković i Mirjana Karanović su na izvanredan način predstavili likove Slobodana Miloševića i Mire Marković, u ulozi Zorana Đinđića je Uliks Fehmiu, Vojislava Koštunicu glumi Svetozar Cvetković, dok je Milanu Mariću poverena uloga Čedomira Jovanovića.

Ostale uloge u mini seriji tumače Tijana Marković, Radovan Vujović, Gordan Kičić, Karatina Žutić, Milutin Karadžić, Vuk Kostić, Marko Baćović, Miloš Timotijević, Ljubomir Bandović, Dubravka Kovjanić, Svetlana Bojković i Jana Bjelica.

izvor: 021.rs