Turizam

RAJSKI ZALIV U BODRUMU: Suncem okupana plaža i niz fenomenalnih hotela

Nekada je Gumbet, kao malo i tiho mesto nadomak Bodruma, mirno nastanjivao rajski zaliv između planina prekrivenih borovim šumama i svetlucavog, bistrog mora.

Nakon što je ova sunčana destinacija otkrivena od strane turista, razvila se u dugačak niz fenomenalnih hotela, apartmana, barova, kafića, pabova, restorana, klubova i prodavnica. Gumbet je postao živahno mesto na neverovatno lepoj plaži, pa je sa razlogom mnogima omiljeno mesto za letovanje.

U prelepom okruženju Gumbeta nalazi se hotel Isis Goddess of Bodrum 5*, savršen za luksuzan odmor parova i porodica. Smešten je na samoj obali Egejskog mora i u svom sastavu ima mnogobrojne sadržaje, kao što su bazeni za odrasle i decu, spa i velnes centar, privatna plaža ,koja je nagrađena zastavicom EU, razni sportski tereni i dnevne i večernje animacije. Ako na to dodamo i vrlo udobne i lepo uređene smeštajne jedinice, jasno je da hotel poseduje sve adute potrebne za nezaboravan odmor u Turskoj.

Najbitnije je da se dani odmora iskoriste u potpunosti i da se uživa maksimalno, a gde ćete to bolje postići nego u spa centru hotela Isis Goddess of Bodrum 5*, gde ćete biti daleko od svakodnevnice, uz opuštajuću masažu ili neki od tretmana u salonu lepote. Mnogo je prilika i za aktivan odmor, pa možete ostati u formi u fitnes centru, ili igrajući vaš omiljeni sport na nekom od sportskih terena. Uz prelepi pogled na Gumbet, uživaćete i na otvorenom bazenu hotela, savršenom za osveženje u toplim letnjim danima i sunčanje na srdačnom turskom suncu.

Ultra all inclusive koncept hotela Isis Goddess of Bodrum 5*, pored svega navedenog, podrazumeva i uživanje u raznovrsnim gurmanlucima u restoranima kompleksa, koji će zasigurno zagolicati vaša čula specifičnim ukusima i mirisima. Kada sunce zađe, za svakoga ko želi veče ispunjeno zabavom, prava su atrakcija klub hotela i razni programi koje vodi animacioni tim.

Hotel Isis Goddess of Bodrum 5* nalazi se na savršenoj lokaciji, na 2 kilometra od Gumbeta i samo 4 kilometra od samog centra Bodruma, pa ima puno prilika da se otkriju znamenitosti ovog svetski poznatog grada. Hotel izlazi na svoju privatnu plažu, na kojoj ćete uživati sa vašom porodicom, ili isprobati neki od sportova na vodi sa prijateljima.

Kada sagledamo sve što nudi hotel Isis Goddess of Bodrum 5*, sigurno je da sadrži sve što je potrebno za jedan kompletan odmor, pa ukoliko ga izaberete za vaše letovanje ove godine, nikako nećete pogrešiti. Nalazi se u ponudi dobro poznate turističke agencije „1 A Travel“, na čijem sajtu možete uvek napraviti online rezervaciju vašeg odmora, a ukoliko imate bilo kakve nedoumice, pozovite kontakt centar na 011/655 78 00 i ljubazni zaposleni će vam pomoći oko svakog pitanja. Ukoliko vam to, zbog velikog interesovanja i opterećenosti svih linija, ne pođe za rukom, možete nam se obratiti i na društvenim mrežama Facebook ili Instagram. Za online rezervacije i uplate preko 1A Travel Green, odobravamo popust od 10 evra po rezervaciji u duhu dobrog i brižnog odnosa prema našem okruženju, a u maniru izbegavanja nepotrebne štampe i trošenja suvišnog papira.

(novosti.rs)