Magazin

Ovako se ponaša muškarac koji voli

Muškarci i žene pokazuju ljubav i naklonost na različite načine. Zapravo, istina je da muškarci i žene razmišljaju na različite načine. Uopšteno, žene imaju tendenciju da budu osjetljivije i prilagodljivije. S druge strane, muškarci imaju određen skup ponašanja, a koja ispoljavaju prema ženi koju zaista vole. Evo i koja su to.

Slušanje

Uopšteno, žene su mnogo pažljivije, kada je riječ o slušanju, u odnosu na muškarce. Zaista, neki muškarci se ponašaju da im “uđe na jedno uvo, a na drugo izađe”. Zanimljivo je da će se muškarci uvijek fokusirati na stvari koje ih interesuju. Dakle, kada muškarac ne samo da vas čuje već i obraća pažnju i inteligentno reaguje na ono što pričate – vještina koja se naziva aktivno slušanje – budite sigurni da ste ga “oborili s nogu”.

Žrtvovanje

Ovo je mnogo jednostavnije kada radimo za osobu koju volimo. Zapravo, muškarac koji voli osjeća i veliku dozu nelagode pri pomisli da je njegova žena nesrećna, a posebno ako on može nešto uraditi po tom pitanju. Iz tog razloga, žrtvovanje zbog vaše sreće jedan je od načina na koje vam muškarac pokazuje svoju ljubav. To znači da mu neće smetati da izađe iz zone lične udobnosti u bilo kojem trenutku.

Pokazivanje ranjivosti

Muškarci su veoma oprezni prilikom ispoljavanja ponašanja koje drugi mogu smatrati slabostima. Međutim, kada muškarac voli, ovakav gard često pada u vodu. Naravno, samo kada je sa ženom koju voli.

Ponosan je na vas

Kada istinski voli, muškarac se ne stidi reći koliko je ponosan na ženu. Sve u čemu briljirate sigurno ne prolazi nezapaženo s njegove strane. Zapravo, sve divne stvari koje radite ispunjavaju ga ponosom i radošću.

Bori se za vas

Nikada neće propustiti priliku da vas brani i stane na vašu stranu, jer ste u pravu. Zapravo, nikada neće dozvoliti da vas neko povrijedi i uradiće sve što je u njegovoj moći da se nikada i ne nađete u takvoj situaciji.

Odnosi se sa poštovanjem prema ljudima koji su vam bitni

Bez obzira da li su u pitanju članovi porodice ili prijatelji (o kojima on nema baš najbolje mišljenje), ipak će se odnositi prema njima sa poštovanjem. Jer on zna koliko su vam ti ljudi važni. Naravno da će vam skrenuti pažnju ukoliko primijeti da neko od njih ima “loš uticaj” na vas. Ali i to će uraditi samo zato što vas voli i ne želi da budete povrijeđeni.

minimagazin