Magazin

NIKOLA TESLA: Tajna brojeva 3,6 i 9 je tajna slobodne energije (VIDEO)

Kada biste samo znali veličanstvenost brojeva 3,6 i 9 imali biste ključ do univerzuma – Nikola Tesla.

Mnogi ljudi povlače znak jednakosti između Tesle i električne energije, istina je da su Teslini izumi otišli mnogo dalje od toga. U stvari, on je napravio revolucionarna otkrića kao što su bežične radio komunikacije, turbine, dizajnirao je helikopter, fluorescentna i neonska svetla, torpeda i rendgenske zrake između ostalih. U vreme smrti Tesla je imao preko 700 potvrđenih patenata.

Nikola Tesla je takođe bio poznat po svojoj ekcentričnosti, kao što je odsedanje u hotelskim sobama čiji su brojevi deljivi sa 3, čišćenje tanjira sa 18 salveta, ili je obilazio blok 3 puta pre nego što je ulazio u zgradu, ali niko nije znao tajanstveni razlog koji se krije iza Teslinog misterioznog ponašanja.

Tesla je opisao da je u brojnim prilikama doživeo jak bljesak svetlosti, koji je praćen momentima kreativnosti i jasnoće.

On je bio sposoban da zamisli i vidi izum u svom umu tokom ovih momenata jasnoće skoro pa holografski detaljno. On je tvrdio da može čak da rotira ove vizije i može da ih rastavlja deo po deo i tačno je znao kako će da napravi ove izume prema njegovim vizijama.

Tesla je izračunao nodalne tačke širom planete, i one su verovatno povezana sa brojem tri, šest i devet i on je tvrdio da su ovi brojevi izuzetno važni. Bio je opsednut brojevima 3,6 i 9. On je razumeo suštinu nepoznatu mnogima univerzalnog matematičkog jezika, koji su naučnos tvorili drugi, nije ga izumeo on.

Tesla je uzeo u obzir numeričke obrasce koji se javljaju u svemiru, kao što su položaj zvezda, razvoj ćelija i embriona i mnoge druge koje neko naziva Božji plan ili plan od Boga. Postoji prvobitni sistem na koji, izgleda priroda odgovara, snaga binarnog sistema, gde obraci počinju od 1 i nastavljaju da se dupliraju. Razvoj ćelija i embriona npr. prati obrazac 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256 itd.

Marko Rodin je otkrio u takozvanoj vorteks matematici ponavlja obrazac 1248, 7512, 4875, 124 i tako u beskonačnost. Ovde brojevi 3,6 i 9 ne postoje i prema Rodinu to je zbog činjenice da ti brojevi predstavljaju vektor od treće do četvrte dimenzije koji se zove „Polje potoka“. Ovo polje je višedimenzionalna energija koja ima uticaj na energetsko kruženje ostalih šest brojeva.

Idući još dalje, Rendi Paule, student Marka Rodina, kaže da je ovo tajni kod slobodne energije, koji je tesla istraživao do poslednjeg dana svog života.

Ipak, ako gledamo dalje čak i od Tesle, zapazićemo da bez obzira koju kulturu posmatramo postojanje broja tri je od izuzetnog značaja.

(novodoba.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *