Magazin

Kako poslati isceljiteljsku energije nekome uprkos daljini

Naše misli su snažne. Tako moćne da u suštini često samim razmišljanjem o nekome mi mu šaljemo mali tok energije.

Mi smo svi energetska bića i svi imamo energiju koja teče, u nama i oko nas. Kada postanemo svijesni ove energije i njenog potencijala, možemo je iskoristiti za slanje isceljenja, dobrih misli i dobrih želja ljudima koje volimo širom svijeta.

Svi mi imamo priliku da to uradimo u dimenziji naravno naše otvorenosti i povjerenja prema onome kome želimo da pošaljemo energiju ljubavi i isceljenja.

Evo kako da pošaljete ljekovitu energiju drugoj osobi:

1. Rasporedite svoj prostor

Potražite mirno mjesto gdje vas ne mogu uznemiravati. Provjerite da li je ovaj prostor čist i bez nereda ili drugih ometanja.

2. Smirite svoj um

Fiksirajte svoj um tako što ćete nekoliko puta duboko udahnuti i onda uputiti misli izliječenja. Takođe morate jasno odrediti kome želite da pošaljete isceljujuću energiju.

3.Izgradite svoju energiju

Da biste poslali pozitivan zrak isceljiteljske energije, počnite trljajući ruke jednu o drugu kružnim pokretima dok ne vidite da se energija formira između njih. Trebali biste biti u mogućnosti da osjetite kako vam energija pulsira između dlanova kako ih polako razdvajate.

4. Kreirajte energetsku loptu

Jednom kada osjetite kako energija pulsira u rukama, zamislite da ona ima oblik kuglice. Energetskoj kugli takođe možete dati određenu boju u zavisnosti od vrste isceljujuće energije koju želite da pošaljete:
– Plava: emocionalno izlečenje
– Narandžasta: fizičko izlečenje
– Bjela: duhovno izlječenje / izlječenje uopšte
– Zelena: isceljivanje srca
– Ljubičasta: psihičko izlečenje

Započnite fokusiranjem pažnje na energetsku kuglu, sa svakim dahom raste, postaje jača i snažnija.

5. Pošaljite energiju

Kad osjetite da je vaša energetska kugla aktivna i jaka, vizualizujte je i pošaljete osobi po vašem izboru. Takođe možete da zamislite osobu kojoj šaljete kako prima energiju i osjetićete čudesne ljekovite efekte onoga što šaljete.

6. Primite energiju

Jednom kada je isceljujuća energija poslata, važno je da napunite baterije tako što ćete energiju uzeti iz zemlje. To možete učiniti šetnjom u prirodi, meditacijom ili možete da se opustite ili jednostavno nahranite tijelo zdravom hranom.

Slanje isceljujuće energije nekome je moćan alat i odličan način da pomogne drugima kada ne možete biti sa njima u životu.

Postoje stvari koje se morate zapamtiti kada šaljete isceljujuću energiju :

– Kvalitet vaše isceljujuće energije zavisi od vas, tako da izbijegavate slanje isceljujuće energije kada ste fizički bolesni ili emocionalno iscrpljeni.

– Nije neophodno da kažete osobi kojoj šaljete energiju, ali ako želite da mu/joj kažete to bi moglo učiniti otvoreniji prijem energije.

– Ljekovita energija mora biti poslata s ljubavlju. Ako vidite da imate negativne emocije prema osobi kojoj šaljete ovu energiju, onda to ne radite.

– Sve što date vam se vrati tri puta. To znači da koja god energija koju pošaljete svijetu vrati vam se tri puta jače.

Slanje isceliteljske energije vrlo je dragocijena i posebna tehnika koju bismo svi trebali naučiti. Dakle, ako nekome koga poznajete treba malo isceljujuće energije, zašto ne probati.

(bebamur.com)