Turizam

Hrvatska plasirala novu reklamu kako bi privukla turiste!

Iz Hrvatske turističke zajednice poslali su saopštenje u kojem se hvale da su osmislili novi, kako kažu – komunikacijski koncept pod oznakom #CroatiaLongDistanceLove sa porukom “Welcome Croatia to your home”, koji ima za cilj “dovođenje Hrvatske u domove ljubitelja putovanja širom sveta, kako onih koji su već posetili ovu zemlju, tako i onih koji će to tek učiniti”.

“Našli smo način da u vaš dom dovedemo Hrvatsku”

“Ponekad zbog okolnosti koje su van vaše kontrole, niste u mogućnosti da budete sa svojim voljenima. Ponekad morate da se držite dalje od ljudi, mesta i stvari koje vas čine srećnim, koje vas ispunjavaju osećajem zadovoljstva i ispune vam srce ljubavlju. Ljubav na daljinu nikada nije jednostavna, ali prava ljubav pobeđuje sve. Sigurni smo da ste, dok ste kod kuće, pronašli put da se povežete sa svojim najdražima, tako smo i mi pronašli način da u vaš dom dovedemo Hrvatsku”, uvodni je tekst novog komunikacijskog koncepta, navode iz HTZ-a.

“U izradi smo naredne komunikacijske platforme namenjene domaćim i stranim gostima, a u finalnoj fazi izrade je i promotivna kampanja namenjena za sedam tržišta našeg bližeg okruženja koju ćemo spremno plasirati kada se za to steknu adekvatni uslovi”, izjava je direktora HTZ-a Kristjana Staničića koja se navodi u saopštenju.

(index.hr)