DruštvoVestiZanimljivosti

Google otkriva gde smo najviše želeli da putujemo u 2018. godini

Obavezan deo jednog putovanja jeste i prethodno informisanje putem Gugla. Kompanija Google je pred novogodišnje praznike objavila listu najtražnijih destinacija u tekućoj godini. Pa, hajmo redom.

5. Putovanje u Irsku

Dablin / thinkstock

Dablin / thinkstock

Sve više i više turista guglalo je koji je najbolji način da isplaniraju u put u Irsku i posete Dablin, ali i divljine zapadne obale.

4. Putovanje na Bahame

Bahami / thinkstock

Bahami / thinkstock

Da su oduvek bili simbol egzotike dokaz je i ova godina kada je planiranje puta na Bahame i dalje u top pet Gugl pretraga. Pa, ko ne želi da pliva sa ovim neodoljivim svinjama?

3. Putovanje na Island

Rejkjavik / thinkstock

Rejkjavik / thinkstock

Island je ostao jedna od najbezbednijih destinacija na svetu, a njegova popularnost ne jenjava. Bilo da je to u pitanju Rejkjavik ili neka druga destinacija, turisti iz celog sveta obožavaju ovu destinaciju.

2. Putovanje u Pariz

Pariz / thinkstock

Pariz / thinkstock

Ipak, govorimo o najposećenijoj zemlji na svetu. Francuska je oduvek bila na meti turista, a posebno Pariz, grad svetlosti, koji se smatra najlepšim u Evropi.

1. Putovanje u Italiju

Fonatana Di Trevi / thinkstock

Fonatana Di Trevi / thinkstock

Prvo mesto ipak zauzima Italija, što je dokaz da klasika ne izlazi iz mode – istorija, hrana, prirordne lepote, mesto koje će bez obzira na turističke trendove izazivati najviše pažnje.

(b92.net / foto: pixabay.com)