Lični razvojZanimljivosti

Evo kako da dobijete ono što želite

Zakon privlačenja je ime dato prema uverenju „slično privlači slično“ i tako fokusiranjem na pozitivne ili negativne misli, neko može dobiti pozitivne ili negativne rezultate. Ovo uverenje je zasnovano da ideji da su ljudi i njihove misli stvoreni od čiste energije, i iz uverenja da energija privlači energiju.

1. Opustite svoj um. Meditirajte 5 do 10 minuta.

Kada radite ovo povećaćete snagu uma i bićete u opuštenom stanju uma. Ovaj korak nije obavezan ali se preporučuje.

2. Budite sigurni šta želite i kada odlučite ne sumnjajte u sebe. 

Zapamtite da vi šaljete zahtev univerzumu koji je sačinjen od misli i zato odgovara na misli. Znajte tačno šta je to što želite. Ako niste načisto i sigurni, univerzume će dobiti nejasnu frekvenciju i poslaće vam neželjene rezultate. Dakle, budite sigurni da je to nešto za šta imate snažan entuzijazam.

3. Tražite od univerzuma. Napravite svoj zahtev.

Pošaljite sliku o tome šta želite univerzumu. Odgovoriće vam. Zamislite to kao da je već vaše.

4. Zapišite svoju želju. Počnite sa „Ja sam tako srećan i zahvalan sada…“ i završite i završite vašu rečenicu govoreći univerzumu šta je to što želite. 

Napišite u sadašnjem vremenu kao da to imate upravo sada. Izbegavajte negacije. Svaki dan dok se želja ne ostvari zatvorite oči i zamišljajte da se važa želja dešava upravo sada.

5. Zamislite kako se osećatese sada kada ste primili svoju želju. 

Morate se ponašati, pričati i misliti kao da vam je sada ostvareno. Ovo je ustvari najvažniji, najmoćniji korak kada primenjujete zakon privlačnosti jer ovde počinje da deluje i ponekad kada ovo uradite osećate kao da vam više nije potrebno to što ste poželeli jer vi osećate da to već imate. Tada će univerzum manifestovati ovu misao i osećanje i vi ćete dobiti.

6. Budite zahvalni za ono što već imate i za sve stvari koje vam je univerzum dao.

Univerzum je oradio dosta stvari za nas. Davati univerzumu zahvalnost će ga motivisati da još više uradi čak i više svtari će privući u vaš život.

7. Veruj univerzumu. 

Zamislite neku drugu dimenziju koja je skoro ista kao stvarni svet ali šta god poželite to vam se ostvari. Budite svesni da univerzum mora uskladiti mnoge događaje da vaše želje postanu realnost, dosta je zamršeno tamo. Budite strpljivi. Ne budite uznemireni ako se ovo ne desi odmah. Pustite da univerzum to uradi za vas. Ako preuzmete posao univerzuma brinući se o tome „kako“, to govori da vam nedostaje vere i da vi govorite univerzumu šta da radi a univerzum ima mnogo veće znanje i moć nego ljudski rod.

(novodoba.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *