Magazin

Evo kada će vam Univerzum doneti sreću

Ljudska bića su satakana od energije, sve što radim, želimo, govorimo – sve je to delo naše energije.

Energija se nalazi u predmetima koji nas okružuju, u prirodi, u biljkama, u našem

Kada ova pozitivna energija teče neometano kroz naše biće i naš dom, mi smo srećni i ispunjeni. Ali, kada je energija mračna, depresivna i destruktivna, važno je da nađete uzrok problema i da je očistite.

Svakodnevno treba da se bavite čišćenjem energije, jer loša energija vas sabotira da razmišljate pozitivno, ostvarite uspeh, a blokira vaš put obilja i ograničav avaše potencijale.

Postoji 3 dobra načina da pročistite svoj i energiju u vašem domu:

1. Odbacite stvari koje vam više ne koriste

Blokiran prostor u vašem domu sa stvarima koje nemaju svrhu ili vas podsećaju na nešto negativno, remete protok dobre energije. Zato je važno da, iz sezone u sezonu, napravite bočlji raspored u svom domu i rešite se stvari koje vam samo zauzimaju mesto na polici.

To se isto odnosi i na misli i emocije. Priznajte sebi koje ste emocije potisnuli, izgovorite nagla somno što vas boli i muči, a zatim mu zauvek recite ZBOGOM. negativne emocije koje dolaze zbog loših iskustava iz prošlosti su toksične po vašu energiju.

2. Čišćenje za energiju obilja

Ako je vaš novčanik zatrpan računima, kreditnim karticama i vizit kartama, onda u njemu nema mesta za novac. Kako biste otvorili vrata energiji obilja, važno je da očistite svoj novčanik i svoj način razmišljanja. Iz novčanika izbacite sve papire i nepotrebne stvari, a iz svojih misli uverenja da niste dovoljno sposobni d zaradite veliki novac ili da vam bolje finansije jednostavno nisu suđene. Posmatrajte sebe kao magnet za obilje, samo tako ćete to i postati.

3. Odnosi – veliko čišćenje

Ovo čišćenje energije je najteže, ali i najkorisnije. Vreme je da iz svog života izbacite ljude koji su toksični. PŠrijatelje, članove porodice ili ljubavnike koji vvas stalno kritikuju, ponižavaju, čine da se osećate loše i crpše vam energiju.

Postanite osoba koja brine o sebi i otpustite ih. Ako želite najbolje za sebe, osvestite da zaslužujete da budete okruženi pozitivnim i dobrim ljudima. Uz sebe držite osobekoje vas podržavaju, znaju da vas saslušaju i šire pozitivnu energiju.

Univerzum je uvek spreman da vam pošalje dobre vibracije, ali da li ste vi spremni da ih primite?

Lovesensa