DruštvoKulturaVesti

Eros Ramacoti 24. septembra u beogradskoj Štark Areni

Slavni italijanski pop pevač Eros Ramacoti nastupiće u beogradskoj Štark Areni 24. septembra u okviru svetske turneje koja počinje 17. februara, najavila je danas Sara Đigante iz Charm Music Serbia koja organizuje koncert.

Eros Ramacoti će u okviru svoje svetske turneje održati 95 koncerata u 30 zemalja na pet kontinenata. Turneju počinje u Minhenu 17. februara. U Beograd dolazi na početku 3. dela turneje. Ramacoti je insistirao da taj deo svetske turneje započne baš u Beogradu” kazala je Sara Đigante.

Ona naglašava da je Ramacoti zapravo Kristijano Ronaldo italijanske pop scene.

Odrastala sam uz njegovu muziku i uverena sam da će koncert u Beogradu biti poseban jer znam da Ramacoti ima izvanredne nastupe uživo. Nedavno je održan muzički festival Sanremo i najviše ljudi je gledalo direktan prenos tog događaja baš u trenutku kada je na scenu izašao Eros Ramacoti. Još uvek ne mogu da kažem ko će tačno biti gost Erosa Ramacotija na njegovom koncertu u Beogradu, ali mogu da vam otkrijem da je reč o velikoj pop zvezdi u Srbiji” kazala je Đigante.

Davide Skalmani direktor Italijanskog instituta u Beogradu istakao je značaj dolaska velike italijanske zvezde u glavni grad Srbije.

Dosadašnje odnose između Italije i Srbije su obeležavali su događaji iz kulture i umetnosti. Eros Ramacoti je jedan od italijanskih umetnika koji je u pop žanru priznat u celom svetu. Radosni smo što će se njegov spektakularni koncert održati u Beogradu. Eros Ramacoti je ponos naše muzičke scene i njegov nastup u Beogradu je perfektan način na da se proslavi 140 godina diplomatskih odnosa između Srbije i Italije” kazao je Skalmani.

Goran Grbović v.d. direktor Štark Arene kaže da diskografija Erosa Ramacotija predstavlja trijumf voljenog italijanskog kantautora u Srbiji.

Bez sumnje italijanska muzika je rado slušana u Srbiji. Kancona je kroz niz interpretatora postala popularna u Srbiji. Ramacoti je svetska zvezda koju će Beograd zagrliti na izuzetan način, a siguran sam da će publika u Beogradu uživati” kazao je Grbović.

(rtv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *