Turizam

Ekskluzivan hotel koji otkriva novo lice Ibice

S obzirom na to da nam se lepo vreme konačno približava, vreme je da počnemo da planiramo nova putovanja…

Ovog puta, naš um je odlutao do lokacije na kojoj možete uživati u sunčevim zracima čak i tokom zimskog doba. Tako je „LuxLife“ otkrio neverovatni ME Ibiza, novi resort na Ibici, koji nam nudi ležerni luksuz u ekskluzivnom okruženju superiornog balerskog ostrva, sa ciljem da vam pomogne da zaboravite na svakodnevnu gužvu i buku velikih gradova. 

Ibica bi trebalo da bude poznata po mnogo čemu osim dekadentnom party životu, a u proteklih nekoliko godina, opuštenija i promišljenija vibracija postala je personifikacija ovog ostrva, zahvaljujući novim odmaralištima, poput ME Ibiza. Smešten odmah pored mora, između odmarališta Santa Eulalia i Es Canar, ovaj moderni hotel će vam odmah pojasniti zašto je on savršeno mesto za odmor i opuštanje.

ME Ibiza će lako šarmirati svakoga svojom unikatnom atmosferom, jer njegova umirujuća bela estetika dominira u svakoj od 205 predivnih soba i apartmana, sa luksuznim pogodnostima i modernism umetničkim delima koja dodaju dodir boje celoj priči. Ovaj hotel poseduje spektakularnu krovnu terasu sa elegantnim restoranom, koktel barom i privatnim bazenom, a tu je i jedinstveni spa, nazvan SkinC, gde reč podmlađivanje dobija novo značenje. 

Gosti ME Ibiza odmarališta moći će da uživaju u svemu što nudi obližnji Nikki Beach Resort, sa dnevnim klubom i najboljim uživo nastupima zvezda. Da li ste se već zamislili kako uživate na plaži sa omiljenim koktelom u ruci? Mi jesmo.

(LuxLife.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *