Anđeli će uvijek naći način da vam pokažu pravi put

Svaka osoba ima svoje jedinstvene anđele čuvare. Neko ima jednog anđela, a neko ima mnogo, ali uvijek možete zatražiti pomoć.

Anđeli poštuju vašu slobodu volje i neće se miješati ako ih ne pozovete, osim ako vam život nije u opasnosti. Anđeli komuniciraju s nama putem intuitivnih osjećaja i posebnih signala.

Ako sumnjate u ispravnost odluke, uvijek se možete obratiti anđelima radi potvrde. Anđeoski znakovi pomažu nam da se osjećamo povezano sa njima, jačaju intuiciju i daju nam samopouzdanje da krenemo naprijed.

Dalje, anđeli nam neprestano daju znakove, pogotovo kada,privlače našu pažnju. Vaši anđeli znaju sve vaše tajne želje, snove, istinska osjećanja, strahove, nedostatke, prednosti i mane. Anđeli poznaju vašu pravu prirodu kao ličnost i kao duhovno stvorenje.

Kada vas anđeli žele upozoriti ili podsetiti na nešto važno, šalju vam znakove.

1. Šaputanje u ušima

Zvuk u ušima je vrlo čest način komunikacije između anđela i ljudi. Ovo može biti znak podrške, koji vas podsjeća da su anđeli bliski i spremni da vas uteše.

To je takođe znak potvrde, šaputanje u ušima ukazuje da su vaši postupci i misli u ovom trenutku tačni i važni. Ako čujete zvonjenje u ušima, znajte: anđeli izveštavaju da ste na pravom putu.

2. Broj 11

Brojevi su univerzalni jezik koji anđeli koriste kako bi komunicirali s nama. Umnoženi brojevi su poruka čije značenje zavisi od određenih brojeva.

Konkretno, broj 11 ima mnogo značenja, a anđeli ga često neprekidno šalju kada žele da vam kažu nešto , broj 11 znači buđenje. Anđeli vas zovu da se “probudite” i u duhovnom smislu i u smislu da morate da shvatite istinu od koje ste se odmakli (na primjer, da je odnos sa nekom osobom iscrpljen).

3. Perje

Ako iznenada nađete pero, to je znak anđela čuvara: ne obeshrabrujte! To je utjeha da će sve biti u redu i da niste sami. Ne borite se protiv problema sami, zatražite pomoć od anđela vodiča.

4. Sokolovi

Sokolovi su simbol intuicije. Anđeli šalju sokola kao znak da morate slijediti svoje nagone, jer vas intuicija ne vara, čak i ako se vaše gledište razlikuje od većine. Soko vas podsjeća da istinu ne možete zanemariti, jer u suprotnom to može postati problem u budućnosti.

5. Čudni osjećaji u predijelu stomaka

Čakra solarnog pleksusa (koja se nalazi 5 cm ispod pupka) izuzetno je osetljiva na energiju; iz tog razloga kažu da intuicija “sve miriše.” Anđeli šalju senzacije u ovo područje da upozore da nešto nije u redu!

Možete osjećati mučninu, stres ili čak blagu nelagodu. Ne zanemarujte ove simptome – obratite pažnju na vrijeme kada se pojave.

Što bolje naučite prepoznati znakove anđela, jasnija će vam biti intuicija. Ako ne razumijete znak, zamolite anđele za objašnjenje. Uvijek će naći način da vam pokažu šta treba da vidite na način koji je za vas razumljiv.

bebamur.com