Magazin

Ako vidite brojeve 11:11, ovo treba odmah da uradite

Prema numerologiji, broj 11 je glavni broj koji označava intuiciju, pronicljivost i prosvetljenje. Kada su u paru, brojevi 11:11 šalju jasnu poruku Univerzuma…

Upravo ste pogledali na sat i videli 11:11. Žmarci su vam prošli niz kičmu. Duboko u sebi intuitivno osećate da ovi brojevi imaju važno značenje… samo ne znate koje. Aletheia Luna pojašnjava skrivene tajne ovog moćnog brojevnog niza…

Brojevi su univerzalan jezik koje božanstvo nudi čovečanstvu kao dokaz istine”, pisao je Sv. Augustin Hippo (354. – 430.).

Ako viđate brojevni niz 11:11 i ostale brojeve kako se ponavljaju, na primer, 111, 222, 333, 444, 555, 1010, 1212, 777 i tako dalje, obratite pažnju! Postoji važan razlog zašto sve češće viđate te brojeve: oni su poziv na buđenje koje vam šalju vaša Duša i Univerzum.

Pitagora je rekao ”Brojevi imaju sposobnost voditi čovjeka za ruku putem razuma.“

Upravo je grčki filozof Pitagora prvi popularizirao ideju da svi brojevi imaju drugačiju vibraciju. Od tada je moderna nauka potvrdila da je svet u skladu sa preciznim matematičkim principima. Ovi principi upravljaju svačim, od gravitacije i kretanja životinja do ljudskih navika.

Iz Pitagorinih otkrića o svetu nastao je drevan sistem numerologije. Neki čak veruju da numerologija potiče iz vremena pre Pitagore i da je nastala iz  misticizma i kabale koja je stara hiljadama godina.

Numerologija je sistem koji svakom broju pripisuje jedinstveno značenje temeljno na matematičkim principima. Prema numerologiji, sve se može izračunati, preko datuma rođenja, do imena i mesta, kako bi se otkrila dublja, skrivena istina.

Prema numerologiji, broj 11 je glavni broj koji označava intuiciju, pronicljivost i prosvetljenje. Kada su u paru, brojevi 11:11 šalju jasnu poruku univerzuma da trebamo postati svesniji i oprezniji. Mnogi ljudi smatraju da viđanje broja 11 znači da vaš duhovni vodič pokušava da vas kontaktira. Prema mom iskustvu, 11:11 je brojevni niz duhovnog buđenja i daje nam do znanja da smo na pravom putu, pa da su naši postupci u skladu sa svrhom naše duše. Drugim rečima, videti brojevni niz 11:11 je dobar znak! Otvara se energetski prolaz kroz koji ćete iskusiti duhovni rast.

Nalazite se na pravom putu i vaša duša, duhovni vodiči i Univerzum pomažu kako biste se svesno širili i rasli. Obratite pažnju, budite svesni i setite se kako da ostanete uzemljeni u tom trenutku. Prolazite kroz proces duhovnog buđenja i pozvani ste da se uskladite sa ljubavlju i vodstvom koje vam je uvek dostupno. Počeće da vam se događaju duboke promene u životu. Ne zaboravite da budete otvoreni.

Kako ćete se svesno širiti, viđaćete ove brojeve sve češće. Ova pojava je poznata pod nazivom sinhronicitet jer se nalazite u božanskom toku života. Kada sam počela doživljavati duhovno buđenje, meni se događalo da viđam brojevne nizove četiri ili pet puta dnevno. U tim sam se razdobljima uvek osjećala uzemljenije i vođeno, znajući da se “nešto događa“ izvan fizičke realnosti.

Kako biste maksimalno iskoristili ovaj energetski prolaz, usvojite neke od ovih navika.

1. Šta 11:11 znači za vas

Zapitajte se što vama predstavlja 11:11? Odnosno, kad vidite ove brojeve, razmislite kako se osećate i koje vam misli padaju na pamet? 

Magičan niz 11:11

Vaša će interpretacija ovih brojeva često varirati zavisno od trenutka u kojem ih vidite: na primer, ponekad će oni značiti “obrati pažnju““, a ponekad “na pravom si putu, samo nastavi.“

2. Ostanite otvoreni i spremni da primate

Budite spremni na nove prilike za rast: 11:11 često znači da je na pomolu razdoblje promena. Zapamtite da su svi ljudi, osećaji i situacije koje vam se nađu na putu, prilika za duhovni napredak.

3. Ostanite uzemljeni i prisutni

Naša tendencija življenja kroz um stvara stres i teskobu. Tokom ovog razdoblja buđenja, pokušajte ostati uzemljeni i prisutni u trenutku. Možete vežbati i mindfulness, duboko disanje ili meditirati kako biste ostali usredsređeni. Što ste prisutniji, to ćete imati veću mogućnost za rast.

4. Pokazujte zahvalnost

Život pozitivno reaguje na zahvalnost. Čak i najjednostavniji čin zahvalnosti za ono što imate i za vođstvo koje primate, odmah podiže duh. Zahvalnost otvara srce, a kada je ono otvoreno, spremno je da se širi. Neki narodi poput peruanskih Q’ero Indijanaca čak imaju ritualno darivanje zemlje poznato pod imenom despachos. Zašto ne biste i sami osmislili nešto slično.

5. Zatražite vodstvo kad vam je potrebno

Svi mi, bez obzira na životno razdoblje u kojem se nalazimo, trebamo pomoć. Ako vam je potreban savet ili pomoć, obratite se nekome kome verujete. Razgovarajte sa bliskim prijateljima, članom porodice, duhovnim vodičem ili najbolje, s vlastitom dušom. Uputite svoju molitvu onome u šta verujete.

Broj 1 predstavlja stvaranje, vođstvo i manifestaciju, stoga je 11:11 dinamičan brojevni niz velikog potencijala.

Ove brojeve možete videti na registarskim oznakama, na satu, na kasi u trgovini, računima, bilo gde. Zato, obratite pažnju.

Vođstvo vam je uvek dostupno ako ste otvoreni da ga primite. Vidite brojeve koji se ponavljaju jedan je od mnogih znakova sinhroniciteta koji vam govori da idete u pravom smeru.

Sad kad ste otkrili jedinstveno i sveto značenje ovih brojeva, iskoristite to znanje za produbljivanje svog duhovnog putovanja.

Sensa.hr