Magazin

5 metoda trenutne energetske pomoći samom sebi

Postoje momenti kada se čovek nalazi u opasnost da primi negativno energetsko dejstvo od drugih ljudi koji kontaktiraju sa njim. 

Skandali, svađe, neprijatni razgovori, prokletstva bačena u lice. U takvim trenucima čovek može da primi takvu dozu negativne energije koja se može odraziti na pogoršanje zdravlja, pada snage, u nekim slučajevima to može dovesti do ozbiljnih problema u energetskom sistemu.

1. Ako ste pretrpeli neprijatan razgovor, osećate pad snage, nađite mogućnost da perete ruke – držite ruke pod tekućom vodom najmanje minut. Voda će na taj način oduzeti negativnu energiju koju ste uhvatili.

2. Reči nose u sebe ne samo smisao (semantiku), već i energiju. Slušajući na svoju adresu neiskreno laskanje, zavist, želje, šapatom izgovorite: “U dobar čas reći, u nedobar – ćutati”.

3. Ako vam govore uvrede, prokletstva, takođe šapnatom kažite: “Vrati sebi”.

4. Nakon teškog razgovora, kada osetite oštar pad snage, možete i čak treba da koristite efekat prenosa energije. Zaustavite se negde na trenutak, pridržite se za drvo ili grmlje sa levom rukom (leva ruka u energetici čoveka je ona koja odaje), zamislite da uspostavljate energetski kontakt s njim. U mislima istisnite iz sebe negativ kroz levu ruku. Zamislite kako izlazi negativna energija iz vas. Govorite sebi: ” Uzmi svu prljavštinu i negativnu energiju od mene.” Dovoljno je dva do tri minuta. Kod mene je to praćeno napadima povraćanja i lakoćom u telu.

5. Uzmite šibicu. Da, samo upaljenu šibicu. Dišite iznad nje, zamislite da negativna energija prelazi na nju. Nakon toga, zabodite tim krajem šibicu u zemlju.

Ovo su jednostavne metode hitne energetske pomoći samom sebi. Nemojte ih podceniti, zbog njihove očigledne jednostavnosti.

bebamur.com